UpTimeWorks Onderhoud Software

Met uWorks van UpTimeWorks wordt de basis neergezet om alle beschikbare data centraal te verzamelen om zo de juiste beslissingen te nemen voor Predictive Maintenance / Voorspellend Onderhoud. Zowel off-line data zoals uitgevoerde werkzaamheden, smeertaken, visuele inspecties, trillingsanalyses, olieanalyses, etc als on-line “LIVE” data van sensoren voor trilling, vibratie, temperatuur, druk, etc. zijn te combineren in 1 systeem.

Om van Reactief of Preventief onderhoud de stap te maken naar Proactief en Predictive onderhoud, is het van belang controle te krijgen over alle machine informatie.

Met uWorks in combinatie met uMobile, behoren Excel lijsten en uitgeprinte werkorders voor smeerrondes tot het verleden. Werkzaamheden worden direct met uMobile APP verwerkt in het online webbased softwarepakket voor een up-to-date inzicht in de conditie van het machinepark.

uWorks biedt gemakkelijke toegang tot belangrijkste KPI’s

uWorks is ontworpen als een webapplicatie om zowel klanten als onderhoudstechnici toegang te geven tot de data waar en wanneer ze die nodig hebben. Het is een uitgebreide applicatie met een geïntegreerd overzicht, waarmee een groot aantal reliability activiteiten kunnen worden beheerd. Het is een “one-stop-shop” voor reliability engineers. De unieke combinatie van trilling-trends, smeringsactiviteiten, visuele inspecties, infraroodbeelden en olieanalyseresultaten gecombineerd met procesgegevens zorgt voor een volledig inzicht in de status van assets, in bijna real-time. uWorks maakt onderdeel uit van UpTimeWorks, een pakket diensten en producten voor het verhogen van de bedrijfszekerheid.

UpTimeWorks