NIEUW: perma ULTRA een innovatie gebaseerd op ervaring

perma is een bekend naam in de markt voor enkelpuntssmering en is bekend om zijn klantgerichte oplossingen en voortdurende productinnovaties en -verbeteringen. Met de ontwikkeling van perma ULTRA zet perma nieuwe normen voor automatische vetsmering.

Drie verschillende cartridge formaten voor smeermiddelvolumes van 500, 750 of 1000 cm³ en automatische cartridge detectie via een geïntegreerde chip maken perma ULTRA ideaal voor toepassingen die hoge smeringsvereisten vereisen. Door de continue drukopbouw tot 50 bar is het enkelpuntssmeersysteem bijzonder geschikt voor gebruik waar lange afgelegen smeerleidingen (tot 20 m) nodig zijn om zo veilige toegang tot smeerpunten te krijgen, zoals binnen als buiten voor kettingbanen , schudschermen, draaiovens en transportbanden.

Bluetooth-functionaliteit voor afstandsbediening

perma ULTRA is standaard uitgerust met Bluetooth-functionaliteit voor configuratie, bediening en onderhoud op afstand. De perma CONNECT APP is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige en betrouwbare monitoring van perma ULTRA in moeilijk bereikbare of gevaarlijke gebieden, bijv. met een smartphone, die actief bijdraagt ​​aan meer veiligheid op de werkplek. De app is gratis beschikbaar in Google Play en App Store.

Onafhankelijk van temperatuur en tegendruk

perma ULTRA is een volautomatisch smeersysteem, onafhankelijk van temperatuur en tegendruk met een zeer nauwkeurige afvoer. Met opties voor wekelijkse en maandelijkse tijdsinstellingen is perma ULTRA een uiterst veelzijdig en capabel smeersysteem dat verlengde en geplande onderhoudsintervallen mogelijk maakt. De ontlaadtijden worden ingesteld via de drukknop en het LCD-display van de aandrijfeenheid, of via de perma CONNECT APP. Groene of rode LED’s geven de bedrijfstoestand aan, ook vanop afstand duidelijk zichtbaar. De duurzame en robuuste aandrijfeenheid is herbruikbaar, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd.

perma ULTRA innovatie voor enkelpuntssmeersysteem
met extra’s voor een groot aantal toepassingen

perma ULTRA heeft een “PURGE-functie”, die een extra smeermiddelafvoer naar het smeerpunt activeert. Deze functie kan ook op afstand worden geactiveerd via de perma CONNECT APP. Voor toepassingen die montage op afstand vereisen, biedt perma een breed scala aan ACCESSOIRE KIT’s en INSTALLATIESETS. Een optionele beschermkap voor perma ULTRA zelf maakt het smeersysteem geschikt voor bijna alle toepassingen.

Bekijk het volledige product overzicht van perma of bezoek de website perma-tec