Onze Marine Olieanalyse Services is speciaal ingericht voor de scheepvaart met uitgebreide mogelijkheden voor het analyseren van motorolie, smeerolie, hydraulische olie en vetten.
De Marine Oilanalysis Service is flexibel op te zetten en geschikt voor full service scheepvaart bedrijven, motoren leveranciers, revisie bedrijven tot aan de eigenaar van een enkel schip.

Het digitale en online aanmelden van oliemonsters zorgt voor minder fouten en maakt het leven aan boord makkelijker door minder administratieve handelingen.
Door de flexibele en schaalbare opzet van het eOILreport programma zijn de rechten en mogelijkheden instelbaar per gebruiker.
– Wie kan de oliemonsters aanmelden
– Wie ontvangt automatisch de analyse resultaten
– Wie heeft toegang tot alle schepen en wie tot een specifieke
– Wie heeft toegang tot KPI’s en management rapportages
– Per account is de taal instelbaar voor de applicatie en rapportage, waaronder Nederlands, Duits, Engels, Frans, etc.

Het Marine Olieanalyse Service programma wordt vanuit Nederland geleverd en hierdoor kunnen alle oliemonsters verstuurd worden naar een postadres in Nederland en heeft u contact in het Nederlands.

OLIEANALYSE MOGELIJKHEDEN

olieanalyseMOTOROLIE, HYDRAULISCHE OLIE EN TANDWIELKASTOLIE ANAYSE

 • Verleng de vervangingsinterval
 • Verleng de levensduur van machines
 • Identificeer de problemen voordat het stuk gaat

Olieanalyse is een hulpmiddel voor preventief onderhoud dat problemen aan het licht brengt voordat ze catastrofale en onherstelbare storingen worden.
Voor u betekent dit minder ongeplande uitval en een grotere betrouwbaarheid, productiviteit en winstgevendheid van de machines.

koelvloeistofanalyseKOELVLOEISTOF ANALYSE

 • Verbeterde vloeistofconditie
 • Minder uitval van onderdelen
 • Geplande reparaties

Koelvloeistofanalyse bepaalt de gezondheid van de machine en de vloeistofeigenschappen en helpt uw machine optimaal te onderhouden. Door de vloeistofeigenschappen van de koelvloeistof te behouden, wordt het koelsysteem beschermd tegen corrosie. Met het testen van koelvloeistof kunnen koelsysteem problemen vroegtijdig worden opgespoord, zoals lekkage van verbrandingsgas, elektrische aardingsproblemen, plaatselijke problemen met oververhitting en luchtlekkages.

dieselbrandstofanalyseDIESELBRANDSTOF ANALYSE

 • Motorconditie bewaken
 • Brandstofverbruik optimaliseren
 • Identificeer verontreiniging en slijtage

Dieselbrandstofanalyse kan oorzaken identificeren voor verstopping van het brandstoffilter, rokende uitlaat, vermogensverlies, slechte injector prestaties, defecte gasklep sensoren en vastzittende kleppen. De juiste testen bevestigen ook het zwavelgehalte van uw dieselbrandstof, het biodieselgehalte en de naleving van de specificaties en normen van de fabrikant met betrekking tot reinheid die van invloed kan zijn op de garantie van de motor.

vetanalyseVET ANALYSE

 • Stilstand verminderen
 • Optimaliseer uw smeerintervallen
 • Identificeer slijtage en vervuiling

Profiteer van nieuwe informatie over uw lagers met vetanalyse. Door uw vet te testen, kunt u de consistentie controleren en contaminatie, oxidatie en slijtageconcentratie identificeren. Bekijk de video om te leren hoe u een vetmonster uit uw apparatuur kunt nemen met behulp van onze gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve vetmonsternemer.