Een van de grootste pizza bakkers in Engeland met een marktaandeel van 43%, vertrouwt op een hoge productiecapaciteit. Dit om de versheid en just-in-time leveringen van pizza’s aan zijn klanten te kunnen garanderen. De kosten en imagoschade voor ongeplande stilstand en de verstoring van de productie zijn zo significant dat het bedrijf hiervoor investeerde in Gill Oil Debris Sensoren. Met de investering heeft men zich beschermt tegen zowel reputatieschade als gederfde inkomsten. De Oil Debris Sensoren zijn geïnstalleerd op de meest kritische operationele tandwielkasten en monitort continue de status van de installatie.
Lees het volledige verhaal op de website van Gill Sensors & Control

ONTDEK MACHINE STORINGEN EERDER
De Gill Oil Debris Sensor wordt bij ‘s werelds grootste productie bedrijven toegepast. Levert de waarschuwing op een mogelijk machine falen.
DAGELIJKSE OLIE CHECK
Levert een “dagelijkse” controle mogelijkheid om de conditie van de machine te bepalen tegen acceptabele kosten.
GEEN DURE TRAINING PROGRAMMA’S
Dure trainingen of experts zijn niet nodig voor het aflezen van het resultaat.
SLIMME MAGNETISCHE AFVOERPLUG
Vervang de bestaande afvoerplug met een Gill Oil Debris sensor en sluit deze aan op PLC of SCADA system of maak gebruik van de inline adapter voor het installeren in de oliestroom.
VOORSPEL EN PLAN ONDERHOUD ACTIES
Gebruik de meetdata van de Gill Oil Debris Sensor om het onderhoud te voorspellen en de acties in te plannen. Met de sensor wordt de installatie ook in de periode tussen olieanalyses bewaakt.